ADRIENN BERNATH PHOTOGRAPHY

ADRIENN BERNATH PHOTOGRAPHY

A fotózás iránti szeretetem sok-sok évvel ezelőttre vezethető vissza. Szenvedéllyé akkor vált, mikor olyan neves fotóművészektől tanulhattam, mint Imre Tamás, Eifert János, Szipál Martin, Baricz Katalin, Vancsó Zoltán, és még sokan mások.

Az általuk közvetített látásmód, lelkesedés és elhivatottság engem is magával ragadott. Azóta alig tudom letenni a fényképezőgépet.

Nagyon sokféle témakör érdekel – ezt a honlapomon is próbálom bemutatni - ezek közül is leginkább a portré és a tájfotózás.

Civil foglalkozásom – Bababolt, kis-és nagyker – kapcsán jött az ötlet, mi lenne, ha a babákat és a kismamákat megörökítenénk életüknek ezen legszebb szakaszában. Szeretek velük dolgozni, örömöt szerezni nekik, picit belekapcsolódni az életükbe, hiszen minden ember egy-egy külön történet, külön egyéniség, s nagy öröm , ha ez a fotókon is visszajön.

 

 

 

 

Gyere el hozzám, ha már úgy érzed, elég nagy a pocakod ahhoz, hogy szép képeket készíthessek róla, illetve ha egy kis kikapcsolódásra, felfrissülésre vágysz!

ADRIENN BERNATH PHOTOGRAPHY

CÍM: 1042 Budapest, József A. u. 52.
TEL: +36 30 274 8174
EMAIL: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rólam

A fotózás iránti szenvedélyem sok évvel ezelőttre vezethető vissza.

Szeretettel várlak ha úgy gondolod, hogy elérkezett a pillanat, hogy megörökítsd a pocakodat vagy ha a kisbabádról, családodról szeretnél pár jó képet kapni.

Adri