2014. október 09

Első kismama fotózásom

Az első kismama fotózást az új műtermemben legalább annyira izgatottan vártam, mint a nap főszereplője, a gyönyörű kismama, Brigi.

Legnagyobb meglepetésemre és örömömre a kis stúdiót úgy belaktuk, hogy észre sem vettük az idő múlását.

Segítségemre volt két kollégám, hogy minden a lehető leggördülékenyebben menjen, pl. az állványok mozgatása, háttér csere, lámpák mozgatása. Állandó segítségem, Ibi, aki majd minden fotózáson velünk lesz, kitűnően követte az instrukcióimat, ügyesen állította be az előre megbeszélt pózokat.

Izgultam, milyenek lesznek a fények, hogyan mutatnak majd az anyagok, de a végére minden összeállt , és a végeredmény is azt mutatta, hogy kellőképpen kreatívak voltunk.

A kismama kis szünetekkel, de hősiesen bírta a strapát, annak ellenére, hogy bizonyos pózok kitartása felért egy pilates tornával. Sőt, ezt másnap nekem is volt alkalmam érezni.

Végül 6 órán át sikerült fotózni, azaz elmondhatjuk, hogy maratonira sikerült az első fotózásunk, de Briginek fel sem tűnt, nem okozott nehézséget.

Természetesen, ez egy rendkívüli alkalom volt, normál esetben 1,5 – 2 órát fotózunk.

További cikkek a Blogból: Egyéb ajándéktárgyak »

ADRIENN BERNATH PHOTOGRAPHY

CÍM: 1042 Budapest, József A. u. 52.
TEL: +36 30 274 8174
EMAIL: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rólam

A fotózás iránti szenvedélyem sok évvel ezelőttre vezethető vissza.

Szeretettel várlak ha úgy gondolod, hogy elérkezett a pillanat, hogy megörökítsd a pocakodat vagy ha a kisbabádról, családodról szeretnél pár jó képet kapni.

Adri